Privatumo politika

Privatumo politika

 

Turinys:

Privatumo politikos tikslas

Asmens duomenys ir kitos vartojamos sąvokos

Kaip ir kokius Asmenins duomenis renkame?

Kaip naudojame jūsų Asmens duomenis?

Kad galėtume įvykdyti jūsų užsakymą

Kad galėtume su jumis susisiekti

Kad galėtume suasmeninti jums siunčiamus pranešimus

Kad galėtume atlikti analizę

Ar mano Asmens duomenys perduodami kitiems?

Sutartiniai duomenų tvarkytojai ir Bendri duomenų valdytojai

Socialiniai tinklai

Institucijos

Su jūsų sutikimu

Kaip apsaugomi jūsų Asmens duomenys?

Kokios mano teisės?

Sutikimo atšaukimas

Prieiga prie Asmens duomenų, jų ištrynimas ir taisymas

Asmens duomenų tvarkymo apribojimas

Teisė nesutikti su asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais

Kiek laiko saugomi Asmens duomenys?

Kur gauti išsamesnės informacijos?

Privatumo politikos pakeitimai

 

Privatumo politikos tikslas
 

UAB „Medžio apdaila“, registruotos buveinės adresas Verkių g. 44, LT-09109 Vilnius, Lietuva, kodas 123403851 („Medžio apdaila“) rūpinasi jūsų Asmens duomenų saugumu ir jūsų privatumu.

Ši Privatumo politika yra skirta aiškiai jums išdėstyti, kaip mes tvarkome jūsų Asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate, kaip siekiame juos saugoti, apie jūsų turimas teises ir galimybes kontroliuoti savo Asmens duomenis bei saugoti savo privatumą.

Mes tvarkysime jūsų Asmens duomenis pagal šios politikos nuostatas, Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (ES) 2016-679, Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą, kitus teisės aktus.

Asmens duomenis tvarkome vykdydami jūsų užsakymus, siųsdami el. naujienas, kurias užsiprenumeravote arba susisiekdami su jumis kitomis priemonėmis, jei davėte sutikimą, tobulindami savo produktus ir tam, kad, pirkdami liktumėte kuo labiau patenkinti.

Ši Privatumo politika taikoma tvarkant Asmens duomenis, surinktus ir tvarkomus internete, taip pat Asmens duomenis, surinktus mažmeninės prekybos parduotuvėse, prizų žaidimuose, jei nenurodyta kitaip.

Asmens duomenys ir kitos vartojamos sąvokos

„Asmens duomenys“ – tai bet kokia su jumis susijusi ir jus asmeniškai atpažinti leidžianti informacija arba atskirai, arba kartu su kita mums prieinama informacija. Medžio apdaila renka įvairius Asmens duomenis apie jus, kuriuos mums pateikiate, įskaitant ir jūsų pirkinių istoriją. Mes nerinksime jokių specialių kategorijų jūsų Asmens duomenų (jei nenurodyta kitaip).

„Sutartiniai duomenų tvarkytojai“ yra partneriai, su kuriais Medžio apdaila turi rašytines sutartis ir kurie tik tvarko Asmens duomenis Medžio apdaila vardu.

„Bendro duomenų valdytojai“ yra partneriai, su kuriais Medžio apdaila turi rašytines sutartis ir kurie kartu su Medžio apdaila nustato Asmens duomenų tvarkymo tikslus ir priemones.

„El. naujienos“ – tai elektroninės naujienos, apimančios informacinio pobūdžio naujienas, pasiūlymus, renginius, akcijas ar kitokias naujienas, kuriomis Medžio apdaila su jumis dalinasi.

 „Internetinė svetainė“ reiškia visus Medžio apdailos puslapius, tarp kurių yra: www.gerosgrindys.lt, www.parketlentes.lt, www.laminatas.lt, www.kamstinedanga.lt, www.gerosterasos.lt, www.hydrocork.lt, www.grinduisparduotuve.lt, www.egrindys.lt.

Kaip ir kokius Asmenins duomenis renkame?

Jūsų Asmens duomenys renkame šiais būdais:

  • Pateikus užsakymą internetinėje svetainėje – kai užsisakydami prekes turite mums pateikti Asmens duomenis, kad galėtume įvykdyti jūsų užsakymą;
  • Užsiregistravus mūsų sistemoje – Medžio apdaila sudaro galimybę užsiregistruoti, kad kiekvieną kartą ką nors įsigyjant nereikėtų įvesti tos pačios informacijos. Registracija perkant nėra būtina. Ar norite registruotis yra jūsų sprendimas;
  • Užsiprenumeravus el. naujienas – kai kiekvienas vartotojas užsiprenumeruoja el. naujienas, kurios apima informacinio pobūdžio naujienas, pasiūlymus, renginius, akcijas ar kitokias naujienas, kuriomis Medžio apdaila su jumis dalinasi;
  • Dalyvaujant prizų žaidimuose – įvairūs duomenys surenkami per prizų žaidimus, kuriose gali būti papildomų sąlygų, negu nurodyta šioje Privatumo politikoje. Prašome peržiūrėti kiekvieno prizų žaidimo sąlygas prieš juose dalyvaujant;
  • Mūsų mažmeninės prekybos darbuotojų: jei norite, galite pasidalinti savo Asmens duomenimis su mūsų mažmeninės prekybos darbuotojais. Tai nėra būtina, norint nusipirkti.

Priklausomai nuo to, kokius Asmens duomenis norite pateikti ir nuo Asmens duomenų rinkimo formos bei tikslo, iš jūsų gali būti renkami tokie duomenys:

  • El. pašto adresas;
  • Vardas;
  • Pavardė;
  • Adresas;
  • Pašto kodas ir miestas;
  • Telefono numeris (fiksuotojo ryšio ir (arba) mobiliojo telefono);
  • Asmens kodas;
  • Pirkimo istorija;
  • Kiti šioje Privatumo politikoje nurodyti asmens duomenys.

Jums naudojantis internetine svetaine (registruojantis, teikiant užsakymą...), naršyklė į mūsų serverius siunčia tokią informaciją apie jus kaip IP adresas, jūsų apsilankymo data ir laikas, informacija apie tai, kiek laiko praleidote mūsų svetainėse, persiuntusios svetainės adresas (iš kurios atėjote į mūsų svetainę); puslapiai, kuriuose lankėtės mūsų internetinėse svetainėse bei informacija apie įrenginį ar naršyklę (pvz. naršyklės tipas ir versija, operacinė sistema).

Taip pat galime rinkti tam tikrus duomenis iš Slapukų ir panašių priemonių. Norėdami sužinoti daugiau apie slapukų ir panašių priemonių naudojimą, spauskite čia peržiūrėti mūsų SLAPUKŲ POLITIKĄ.

Naudodamiesi mūsų internetinėmis svetainėmis, galite nustatyti ir buvimo vietos atpažinimą. Visos naršyklės jūsų paklaus, ar sutinkate atskleisti tokią informaciją. Todėl informacija apie jūsų buvimo vietą Medžio apdaila dalinsis tik jums sutikus (pvz. „rasti artimiausią parduotuvę“).

Kaip naudojame jūsų Asmens duomenis?

Kad galėtume įvykdyti jūsų užsakymą

Jei užsisakėte prekių iš Medžio apdailos, siekdami įvykdyti pirkimo sutarties sąlygas jūsų Asmens duomenis naudosime siųsdami jums įsigytas prekes ir norėdami susisiekti dėl užsakymo vykdymo eigos el. paštu, telefonu ar kitomis priemonėmis. Taip pat perduosime jūsų Asmens duomenis prekes pristatančiai firmai bei sandėliui, kad jūsų užsakymas būtų išsiųstas ir pristatytas jūsų nurodytu adresu. Taip tvarkome Asmens duomenis su jumis sudarytos pirkimo sutarties pagrindu.

Taip pat galime naudoti informaciją apie jūsų amžių, kad galėtume patikrinti, ar esate pakankamai suaugę sudaryti pirkimo sutartį ir ar mums leistina tvarkyti jūsų Asmens duomenis. Asmens duomenis naudojame tokia tvarka vykdant teisinę prievolę.

Kad galėtume su jumis susisiekti

Jei susisieksite su mumis el. paštu, telefonu, mūsų internetinėse svetainėse ar socialiniuose tinklalapiuose, mes tvarkysime jūsų Asmens duomenis, įskaitant informaciją apie užsakymą bei istoriją, siekdami atsakyti į užklausą ir suteikti jums geriausią aptarnavimą. Tokius Asmeninius duomenis tvarkysime taip, kaip reikalinga vykdyti sutartį su Medžio apdaila arba jei to reikia vykdant teisinę prievolę.

Kad galėtume suasmeninti jums siunčiamus pranešimus

  • Jei užsiprenumeravote mūsų El. naujienas ir taip išreiškėte norą jas gauti, sutikote su mūsų Privatumo politika, mes jums siųsime suasmenintą informaciją el. paštu remdamiesi jūsų sutikimu;
  • Jei davėte leidimą (internetu ar parduotuvėje) siųsti suasmenintą informaciją, mes galime jums ją siųsti telefonu, SMS žinutėmis, el. paštu arba įprastu paštu;
  • Jei, pirkdami prekę, pateikėte mums savo el. pašto adresą, mes galime jį panaudoti siųsti jums El. naujienas arba panašius savo produktus ar paslaugas. Užsakymo patvirtinimo laiškuose, taip pat ir kiekviename reklaminiame laiške suteikiame jums pasirinkimą atsisakyti visų būsimų El. naujienų prenumeratos.
  • Norėdami kurti geresnę apsipirkimo patirtį, mes galime siųsti jums pasiūlymus su produktais, kurie yra suasmeninti pagal tai, ką jūs mėgstate. Tokio suasmeninimo pagrindas yra jūsų ankstesni pirkimai ir veiksmai mūsų interneto svetainėse ir jis atliekamas vadovaujantis teisėtu interesu.

Jūsų Asmens duomenis taip pat galime naudoti reklamos rodymo tikslais. Mes galime tvarkyti jūsų Asmens duomenis mūsų teisėto intereso pagrindu, nebent jūs atsisakote bet kokios suasmenintų pranešimų formos iš Medžio apdailos. Tą galite padaryti bet kada. Reklamos rodymas naudojant slapukus atitinka mūsų Slapukų politiką.

Kad galėtume atlikti analizę

Taip pat naudojame Asmens duomenis analizei ir tyrimams atlikti (tokia analizė ir tyrimai, kada tik įmanoma, atliekami pseudonimizuojant ar anonimizuojant), kurie būtini mūsų teisėto intereso tikslu bei siekiant suprasti mūsų klientus bei tai, kas patinka klientams, pagerinti vartotojo patirtį, teikti jūsų poreikiams pritaikytą informaciją, turinį ir pasiūlymus, bendraisiais tyrimų ir statistikos tikslais, kaupiamųjų ataskaitų tikslais, kuriant naujus produktus bei paslaugas, stebint esamų produktų ir paslaugų rezultatus, tobulinant mūsų technologijas, kad galėtume siųsti jums suasmenintą rinkodaros informaciją ir rodyti reklamą internete.

Ar mano Asmens duomenys perduodami kitiems?

Sutartiniai duomenų tvarkytojai ir Bendri duomenų valdytojai

Mes jūsų Asmens duomenų neperduosime niekam kitam naudoti ar kitais tikslais. Tačiau mes galime perduoti jūsų Asmens duomenis savo Sutartiniams duomenų tvarkytojams ir/ar Bendriems duomenų valdytojams, pavyzdžiui, neapsiribojant, prekių pristatymui (mūsų sandėliams, pristatymo paslaugų firmoms), apmokėjimui už užsakymus (pvz. bankams), suasmenintiems pranešimams (spaustuvėms, pristatymo paslaugų firmoms), su kuriais mes esame sudarę rašytines sutartis dėl jūsų Asmens duomenų tvarkymo apibrėžtais ir konkrečiais tikslais.

Socialiniai tinklai

Medžio apdailos interneto svetainės gali siūlyti jums programinius papildinius iš įvairių socialinių tinklalapių. Pasirinkus sąveikauti (užregistruojant paskyrą socialinėje žiniasklaidoje), jūsų veiksmai mūsų interneto svetainėje ar mūsų programėlėse gali būti prieinami tam socialiniam tinklalapiui, priklausomai nuo privatumo politikų, su kuriomis sutikote registruodamiesi tame tinklalapyje. Jei nenorite dalintis tokia informacija, prašome išsiregistruoti iš tokio socialinio tinklalapio.

Institucijos

Sulaukusi reikalavimų iš kompetentingų institucijų ir, jei to reikia tam tikriems teisiniams procesams, tyrimams ir pan., Medžio apdaila gali perduoti jūsų Asmens duomenis tokioms institucijoms.

Su jūsų sutikimu

Papildomai prie to, kas minėta aukščiau, Medžio apdaila gali perduoti jūsų Asmens duomenis tik su išankstiniu jūsų sutikimu, nurodančiu kam (kokiai įmonei) ir kokiu tikslu mes galime perduoti jūsų Asmens duomenis. Tai nėra dažna ir įprasta praktika, nepaisant to, ateityje tai gali pasitaikyti.

Kaip apsaugomi jūsų Asmens duomenys?

Medžio apdaila įgyvendina tinkamas technines ir organizacines apsaugos priemones, remdamasi atliktu rizikos vertinimu, kad apsaugotų duomenis nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo.

Be to, mes neperduosime jūsų Asmens duomenų trečiosioms šalims (ne ES šalims), išskyrus atvejus, kai užtikrinamos tinkamos apsaugos priemonės pagal taikytinus teisės aktus.

Kokios mano teisės?

Galite reikalauti toliau išdėstytų teisių įgyvendinimo.

Sutikimo atšaukimas

Norėdami apriboti pranešimus iš mūsų galite tą padaryti bet kada parašę mums laišką el. paštu arba mums paskambinę.

Galite atsisakyti mūsų El. naujienų paspaudę „atsisakyti prenumeratos“ (angl. unsubscribe) nuorodą, esančią kiekviename reklaminiame Medžio apdailos elektroniniame laiške.

Taip pat galite mums parašyti el. pašto adresu info@gerosgrindys.lt ar paskambinti telefonu 852700324. Šitaip galėsite atsisakyti gauti mūsų el. laiškus ir (arba) pranešimų siuntimo kitais kanalais: SMS žinučių, spausdintos reklamos.

Mes pasistengsime kaip įmanoma greičiau užfiksuoti jūsų sutikimo atšaukimą. Dėl techninės specifikos gali būti, jog per kitas 30 dienų nuo atsisakymo jūs dar sulauksite el. laiškų su reklaminiais pasiūlymais ir kitu turiniu iš Medžio apdailos (tuo atveju, kai el. laiškas jau buvo išsiųstas ar yra siuntimo etape). Iš anksto už tai atsiprašome ir prašome jūsų supratingumo.

Prieiga prie Asmens duomenų, jų ištrynimas ir taisymas

Jei turite savo registruotą paskyrą, prisijungę prie jos gali patikrinti tam tikrus savo Asmens duomenis. Tačiau norėdami gauti prieigą prie visų savo Asmens duomenų, prašome susisiekti su mumis el. paštu adresu info@gerosgrindys.lt ir mes atsiųsime visų Asmens duomenų, kuriuos apie jus turime, kopiją. Tokie Asmeniniai duomenys bus pateikiami įskaitoma elektronine forma ir, jums pageidaujant, duomenis bus galima persiųsti trečiosioms šalims.

Taip pat bet kada galite paprašyti pataisyti jūsų Asmeninius duomenis ar juos ištrinti, parašę el. laišką adresu info@gerosgrindys.lt.

Asmens duomenų tvarkymo apribojimas

Jei turite teisę apriboti Jūsų Asmens duomenų tvarkymą, kol Jūsų prašymu bus patikrintas jų tvarkymo teisėtumas.

Teisė nesutikti su asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais

Jei turite teisę nesutikti su Jūsų Asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą, ir kai Asmens duomenys tvarkomi siekiant teisėtų mūsų interesų.

 

Kiek laiko saugomi Asmens duomenys?

Jūsų Asmeninius duomenis laikysime tiek laiko, kiek to reikia pagal teisinius reikalavimus arba tol, kol turime jūsų sutikimą. Tačiau jūs galite bet kada pareikalauti prieigos prie savo Asmens duomenų arba ištrinti Asmens duomenis (išskyrus atvejus, kai mes turime teisinę prievolę toliau tvarkyti tokius Asmens duomenis).

Kur gauti išsamesnės informacijos?

Siųsti su Asmens duomenimis susijusius klausimus, užklausas, sužinoti, kaip naudotis savo teisėmis, susijusiomis su Asmens duomenimis, galite susisiekę su mumis el. paštu adresu info@gerosgrindys.lt

Taip pat su mumis galima susisiekti įprastu paštu adresu UAB „Medžio apdaila“, Verkių g. 44, LT-09109 Vilnius, Lietuva.

Iškilus bet kokiems neaiškumams ar pageidaujant pateikti skundą galite kreiptis į priežiūros instituciją - Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją.

Privatumo politikos pakeitimai

Medžio apdaila siekia laikytis su Asmens duomenimis susijusių principų ir teisės aktų. Mes atnaujinsime šią Privatumo politiką, kad užtikrintume, kad joje nėra klaidų ir kad joje būtų visa reikiama informacija apie jūsų teises, tvarkymo veiksmus. Mes galime ją pakeisti, kad atitiktume naujausiems teisiniams reikalavimams ir pasikeitimams rinkoje. Atlikę svarbių pakeitimų, mes jus informuosime pranešimu savo interneto svetainėse arba atsiųsime atnaujintą politiką jūsų el. paštu. Atnaujinta politika visada bus patalpinta šioje interneto svetainėje.

2018 05 22